KURTULUŞTAN SONRA SAKLI KALMIŞ ALAŞEHİR FOTOĞRAF YARIŞMASI

Yarışmanın Amacı:

Milli mücadelede Alaşehir’in Kuvai Milliyeye olan desteği, önemi ve özgürlüğe olan inancını hatırlamak anmak ve anlamak için şehrimizi saklı kalmış güzellikleri halkın gözüyle göre bilmek adına düzenlenmiştir.

Şehrimizde bulunan  her kuşağın kendine özgü cumhuriyet değerlerini harmanlayarak toplumun mayasını oluşturuyor. Bu mayada

- Evlerimizin neşesi, çocuklarımız;

- Geleceğimizin umudu, gençlerimiz;

- Çalışarak, üreterek ülkemizi daha müreffeh toplumlar seviyesine taşıyan yetişkinlerimiz;

- Varlıklarıyla ve dualarıyla huzur bulduğumuz yaşlılarımız var.

Bu kuşaklardan geçen her birimiz de gün be gün yaş alıyor, yaşlanıyoruz. Ve her anımız, yaşam filmimizin bir karesi olarak hafızalarımıza işleniyor.

İşte fotoğraf, akıp giden bu film şeridinde bazı kareleri çerçeveleyip korumamıza ve geçmişten geleceğe köprüler kurmamıza imkan tanımakta.

Bu nedenle, ‘KURTULUŞTAN SONRA SAKLI KALMIŞ ALAŞEHİR’ Fotoğraf Yarışması  ile toplumda kuşaklararası Alaşehir’imizin önemine dikkat çekerek, Hayatın her dönemindeki cumhuriyet değerlerini yaşatmak; çocuklarımızı, gençlerimizi, yetişkinlerimizi, ulu bir çınar gibi gölgesinde soluklandığımız cumhuriyet büyüklerimizin izlerinin bulunduğu Ala-şehrimizi karelere sığdırabildiğimiz anılarla haklımızı buluşturmak istiyoruz.

Yarışmanın Organizasyonu:

T.C Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak düzenlenmekte ve yürütülmektedir.

Kurallar:

- Yarışma Seçici Kurul Üyeleri dışında, ilgili bölüm koşullarını sağlamak koşuluyla, amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açıktır. 23 Ağustos 2019 günü saat 16.30'a kadar Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü getirmeleri gerekmektedir.

- Yarışmaya her fotoğrafçı, sadece 1(bir) adet Dijital, Renkli veya Siyah-Beyaz fotoğrafla katılabilir.

- Katılımcı katılacak olduğu Fotoğrafı fotoğraf kâğıdına A5 (15x21)  ölçülerinde ve flash bellek ile fotoğraf dosyasını jpg/jpeg formatında Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne teslim edecektir. Teslim edilen fotoğraf 300 DPI, kısa kenar en az 1920 piksel, uzun kenar en fazla 3200 piksel olarak kaydedilmeli ve dosyaların boyutları 2 Mb'den az olmamalı, 8 Mb’yi de geçmemelidir.

Katılımcı Başvuru Formu      -

Fotoğraf Kullanım Hakları Sözleşmesi