VATANDAŞLARIMIZ İSTEK ŞİKAYET VE TALEPLERİNİ ARTIK E-DEVLET ÜZERİNDEN DE YAPABİLECEK

e-Belediye Bilgi Sistemi İstek Şikayet Modülü İle Belediyemize Taleplerinizi Bildirebilirsiniz. Vatandaşlarımız Belediyeye gelmeden e-Devlet aracılığı ile elektronik ortamda İstek Şikayet talebinde bulunabilmesi ve istek şikayetlerini sorgulayabilmesi amaçlanmıştır. Aynı zamanda kuruma yapmış olduğu başvurunun sonucunu e-Devlet üzerinden sorgulatabileceği bildirildi.

EBYS sayesinde belediyeler ayrıca sistem donanımı, yazılımları, lisansları ve bunların idamesi için yapılan harcamalardan da kurtuluyor.

İstek Şikayet modülünü kullanabilmek için web sitemizin en üst kısmında bulunan İSTEK/ÖNERİ butonu ya da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Taleplerinizi daha kaliteli ve hızlı bir şekilde değerlendirebilmemiz için lütfen formu tam ve eksiksiz doldurmaya özen gösteriniz. Teşekkür Ederiz.