Yoga ve meditasyon etkinliğiyle pozitif enerjiyi bir akşam Alaşehirlileri bekliyor

Yerinizi bir an önce ayırtın!

Alaşehir Belediyesi’nin 4 Ağustos-30 Eylül tarihleri arasında hayata geçireceği “Ala Akşamlar” başlıklı yaz etkinlikleri kapsamında Alaşehir bağlarında yoga ve meditasyon etkinliği düzenlenecek.

Gazeteci-yazar ve eğitmen Özlem Süyev tarafından gerçekleştirilecek etkinliğe katılanlar önce yoga yapacak, ardından meditasyonla dinginleşecek. 11 Ağustos 2017 Cuma günü, saat 19.00’da gerçekleştirilecek etkinliğe katılmak isteyenlerin basvuru@alasehir.bel.tr adresine mail atması veya 444 8 653 (dahili 136) numaralı telefonu arayarak kayıt yaptırması gerekiyor.

Alaşehir Belediyesi katılımcılar için servis hizmeti sunacaktır.