Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu'ndan Öğretmenler Günü Mesajı

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

“Öğretmenler geleceğin mimarıdır. Ülkemizin kalkınması, Türkiye’nin çağdaş uygarlık seviyesinin bile üstüne çıkma hedefine ulaşması ancak öğretmenlerin yetiştireceği fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ile mümkündür.”

Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, öğretmenlerin önemini bu sözlerle ne de güzel anlatmıştı.

Biz de, Başöğretmenimizin izinden giden Cumhuriyet nesilleri olarak öğretmenlerimizin toplum içinde gereken değeri görmeleri yolunda çaba göstermeye devam ediyoruz.

Özellikle pandemi nedeniyle uzaktan eğitimin tüm zorluklarıyla başa çıkmaya çalışan, yeni normal çerçevesinde yavrularımıza iyi bir eğitim verebilmek adına çaba gösteren tüm öğretmenlerimizin bu çabaları bizim gözümüzde kutsaldır.

Eğitimde en büyük sorun olan atanamayan öğretmenlerimizin ivedilikle sorunlarının çözülmesi yolunda her türlü çalışmanın destekçisi ve takipçisiyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle Başöğretmenimiz büyük  önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle yad ediyor, bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor ve tebrik ediyorum.