VİDEO GALERİ
Yenimahalle Belediyesi ile Alaşehir Belediyesi Kardeş Şehir Oldu

Yenimahalle Belediyesi ile Alaşehir Belediyesi Kardeş Şehir Oldu. Yenimahalle Belediyesi ile Alaşehir Belediyesi arasındaki Kardeş Şehir Protokolü bugün Yenimahalle Belediyesi’nde imzalandı. İmzanın ardından Belediye Başkanımız Ahmet Öküzcüoğlu, Yenimahalle Belediye Başkanı Sayın Fethi Yaşar’a Alaşehir’den getirdiği Red Globe üzümü, kuru üzümü ve Sarıkız Maden suyunu hediye etti. Belediye Başkanımız Ahmet Öküzcüoğlu, Alaşehir’in tanıtımı ve ürünleri hakkında bilgi ve eğitim vermek üzere Yenimahalle’den kadınlarımızı Alaşehir’e davet etti. Alaşehir’e gelecek olanlara bağda üzüm ve asmalardan sarmalık yaprak toplatabileceklerini ve Alaşehir’de üretilen tüm ürünlerle ilgili bilgi verebileceklerini belirtti. Yenimahalle Belediye Başkanı Sayın Fethi Yaşar, İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı olarak yakın zamanda Alaşehir’e gelerek ilçeler arası işbirliği ile ilgili görüşmeler yapacağını belirterek Alaşehir Belediyesi’ni de İç Anadolu Belediyeler Birliğine katılmak üzere davet etti.