YAZ KIŞ FARKETMİYOR ALAŞEHİR’DE HİZMET DURMUYOR

Büyükşehir Belediyesi ile el ele “Birlikte başarıyoruz” ilkesiyle hareket eden Alaşehir Belediyesi ekipleri, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak’ın katılımlarıyla Selce Mahallesi’nde hizmet seferberliği başlattı.

“880 BİN METREKARE KİLİT PARKE TAŞI DÖŞEDİK”

Mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak,” Göreve geldiğim gün kısa süre içerisinde merkez mahalle ve kırsal mahallelerimizde ihtiyaç olan yollarımızda toplamda 1 milyon metrekare kilit parke çalışması gerçekleştireceğimizin sözünü vermiştim. Şu an 880 bin metrekare parke taşını mahallelerimizin yollarına döşedik ve çalışmalarımız ihtiyaç olan bölgelerimizde ara vermeden devam ediyor. Türkiye şartlarında bu bir rekordur. Bu anlamda ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışının samimi bir örneğini sergiliyoruz.”

“BELEDİYECİLİK GÖNÜL İŞİDİR”

“Belediyecilik gönül işidir. Alaşehir’in hamuruna karışmış ve Alaşehir’in sevdalısı olan ekibimizle birlikte anlımızın akıyla hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek. Tüm hedeflerimize ulaşmak için Büyükşehir Belediyemizin de destekleriyle gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yapılan çalışmalarla birlikte merkezden en uç noktalara kadar her yer modern ve kaliteli yaşam standartlarına kavuşacak. Sizlere ne söz verdiysek hepsini gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız.  Çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür eder, mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını dilerim. “