YARDIM SEVEN ÖĞRETMENE UZANAN, YARDIM ELİ

Türkiye Yardım Sevenler Derneği, Alaşehir Şubesi Sekreteri Emekli Öğretmen Gülseren Türkmen; belediyeye gelerek, başkanlık makamından ikametinde, mahsur kalan kedisi için yardım talep etti.

İş bu durum dahilinde başvuruyu hemen Zabıta Müdürüne havale eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın talimatı üzerine, olay yerine sevk edilen en yakın zabıta ekibi, mahsur kalan kediyi, düştüğü yerden kurtararak sahibine teslim etti.

Saatlerdir kendisinin ve komşularının uğraşılarına rağmen gözleri görmeyen kedisini düştüğü yerden kurtaramayan Gülseren Türkmen; çok kısa bir sürede olay yerine intikal ederek profesyonel ekipmanlarıyla kediyi kurtaran ekibin

şahsında gösterdikleri hassasiyetten ötürü,  başta Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban olmak üzere Zabıta Müdürü Erol Kacar’a ve tüm çalışma arkadaşlarına yardımlarından dolayı teşekkür etti.

yardim_eli (1)yardim_eli (2)yardim_eli (3)