TYHS Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

TYHS YIL SONU DEĞERLENDİRME TOPLANTISINI YAPTI

Manisa ili genelinde bulunan, çoğunlukta ki belediye emekçisi memurların adına, 2015 yılında yetkili sendika olma ünvanını kazanan, TürkYerelHizmet-Sen Manisa Şubesince yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı.

Her yıl geleneksel hale getirilen bu yıl sonu istişare toplantısına söz konusu sendikanın Genel Başkanı dahil diğer tüm yönetim kurulu üyeleri de eksiksiz katıldılar.

Toplantıya ev sahipliği yapan Manisa Şube Başkanı Mustafa Ali Algın konuşmasında : Yıl boyunca tıpkı bir karınca misali, belediye emekçisi memurlarımızın, özlük haklarını savunmak için gayret eden tüm işyeri temsilcilerimize Genel Başkanımızın huzurunda teşekkür ederim dedikten sonra; 2016 yılında da aynı heyecan ve kararlılıkla çalışanlarımızı kazanımlarımızla onurlandıracağız sözünü vererek, mikrofonu TürkYerelHizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu’ya bıraktı. Genel Başkan İlhan Koyuncu sendika temsilcilerine hitaben yaptığı konuşma da : Maalesef günümüzde teraziyi elinde tutanlar haklı olanı değil güçlü olanı egemen kılmak için sendika kesintilerinde üyelerimizin aleyhinde düzenlemeler yapma hazırlığındadırlar. Lakin biz; iktidara çanak tutan yandaş bir takım sarı sendikaların aksine dimdik ayakta duran ve emekçilerin hakkını savunan bir sendika olarak her daim sizlerin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz: bu nedenle de  aleyhimizde çıkartılmaya çalışılan tüm bu düzenlemelere karşı teslim olmadan sonuna kadar hakkın ve haklının yanında saf tutacağız.” Dedi.

Soru-cevap aşamasında ise yakın geçmişte ki çalışmalara ilişkin bilgi veren TYHS Manisa Şube Başkan Yardımcısı Erol Kacar : “Sendika Genel Başkanımızın katılımıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen ziyaret esnasında, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün Bey’in memurlar ile yöneticiler arasında ki % 10’luk denge tazminatı farkının memurlar lehinde düzeltilmesi için ihtiyaç duyduğu verileri hazırlayarak Başkanlık Makamına teslim ettiklerini söyleyerek; memurlarımızın yemek giderleri için de kontörlü bir kart üzerinde çalışma yaptıklarını ifade ettikten sonra; tüm bu çalışmalarda emeği geçen müşterek mesai arkadaşlarına da teşekkür ederek; Manisa ili genelinde tüm belediye çalışanlarının % 55’inin kendilerine teveccüh göstermelerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken 2016 yılında ki hedefimiz bu rakamın çok daha üzerlerine çıkmak olacaktır.” Dedi.

media-20151228 (1)media-20151228 (2)media-20151228