TÜRKMEN KÖY MAHALLESİ’NE HİZMET ATAĞI

ALAŞEHİR BELEDİYESİNDEN TÜRKMEN KÖY MAHALLESİ’NE HİZMET ATAĞI

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bayındırlık işçilerince bağ arasında yaklaşık 1 kilometrelik yol açma ve iyileştirme çalışması yapıldı asfalta hazır hale getirildi. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban da yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “İlçemiz yeni Mahallelerinden birisi olan Türkmen Köy Mahallemizin de diğer yeni Mahallelerimiz gibi hizmete aç olduğunu gözlemledik, Mahalle bağlantı yolları Vatandaşların arazilerine gitmekte güçlük çektiği bağ arası yolların bozukluğu, alt yapı gibi bir yığın sorunların var olduğunu bildiğimiz Mahallelerimizden Türkmen köy Mahallemizin bu sorununu bize ileten Mahalle Muhtarımız Murat Atılgan Alaşehir Belediyesine bağlandığından bu yana bizle irtibatını kesmedi Mahallenin sorunlarını bizlere aktardı bu sebep ile hizmet ağımızda Türkmen Köy Mahallemizdeki yaklaşık 1 Kilometrelik asfalta hazır hale getirdik” dedi.

hizmet_atagi (1)atak hizmet_atagi (2)hizmet_atagi (3)hizmet_atagi (4)