TÜRK POLİS TEŞKİLATI 174 YAŞINDA

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174’üncü yıl dönümü ilçemizde düzenlenen tören ile kutlandı.

Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törene Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Zorpuzan, Başsavcı Vekili Müslüm Erboğa, sivil toplum örgütleri, polisler ve vatandaşlar katılım sağladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile devam etti. Tören ilçe protokolünün günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ile sona erdi.

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174’üncü yıl dönümünü şu sözlerle kutladı: ”Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan Emniyet Teşkilatı’nın tüm mensuplarının 174’üncü kuruluş yıl dönümünü kutluyor, teşkilatın her kademesinde hizmet vermiş şehit polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki fedakar polislerimize çalışmalarında başarılar diliyorum.”