Toptancı Hali Dükkan Kiralama İhalesi

ALAŞEHİR BELEDİYESİ İLAN METNİ

20,02,2013 tarihinde 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine istinaden ihalesi yapılan Mülkiyeti Belediyemize ait Yeni Mahalle Süleyman DEMİREL Cad. (1023 ada 1 parsel) No:91’deki Hal İçi 100 m2dükkanın kiralanması için şartname hükümlerine haiz müstecir bulunmadığından 2886 S.D.İ.K.nun 43. maddesi gereğince 15 gün süre ile pazarlığa bırakılmıştır. Katılmak isteyenler şartname hükümleri doğrultusunda belgelerini hazırlayıp 13,03,2013 tarih ve saat 14.30’e kadar Belediye Hesap İşleri Müdürlüğü İhale Sorumlu Personeline vermek zorundadırlar. Şartnameyi Belediye Varidat Memurluğundan temin Edebilirler.

Hasan ALICI

Belediye Başkanı V.