Toptancı Hali Dükkan Kiralama İhalesi

1. İdarenin Adı: Alaşehir Belediyesi Adresi: Beşeylül Mahallesi Sümer Oral Caddesi No:115 Alaşehir Tel No: 0236 653 10 57 Fax No: 0236 653 93 90
  2. Mülkiyeti Belediyemize ait  Yeni Mahalle Süleyman DEMİREL Caddesi No:91/15  (1023 ada 1 parseldeki) 130 m2  Dükkan kiralanacaktır.1. yıl için 15.000,00 TL + (KDV) Bedelle ihaleye çıkarılmıştır.
  3. İhale konusu iş kira kontratının noter tastik tarihinde başlamak üzere 3 yıl süre sonra ihale sonuçlanacaktır.
  4. İhale 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine İstinaden yapılacaktır. İhaleye katılacak gerçek tüzel kişi veya kişilerde 2886 S.D.İ.K.nun 5. maddesindeki şartlar aranır.
  5. İhale dosyasında istenilen belgeler:
a)      T.C.kimlik no.lu  nüfus cüzdanı fotokopisi b)      Tebligat için kanuni ikametgah belgesi (yerleşim yeri bildirimi) ve ayrıca irtibat için telefon ve faks numarası ile varsa e-posta adresi c)      Ticaret ve / veya Sanayi Odası veya Esnaf Sanatkarlar sicil kayıt belgesi d)     Noter tasdikli imza sirküleri e)      Noter tasdikli vekaletname ve vekalet eden kişinin imza sirküleri (varsa) f)       Teminatın Belediyemiz veznelerine yatırıldığına dair makbuz veya banka teminat mektubu g)      Noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ve eki ortaklık sözleşmesi(gereken halde) (ihale üzerinde kaldığı takdirde Noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verirler, ayrıca gurubun bütün ortakları idare ile yapılacak ihale sözleşmesini şahsen veya vekil tayin edecekleri kişiler vasıtasıyla imzalarlar.) h)      Her sayfası istekli tarafından imzalanmış mühürlenmiş ihale şartnamesi. İstenilen tüm belgeler ihale yılı içerisinde alınmış olacak ve aslı olmayan evraklar Noter tasdikli olacaktır.
  1. İş bu ihale ile ilgili şartnameler Belediye Hal Müdürlüğü’nde görülebilir.
  2. İhale 26.02.2014 Çarşamba günü saat 14:00 da Alaşehir Belediyesi Encümeni huzurunda Açık Attırma Usulü ile yapılacaktır.
  3. İhaleye Katılmak isteyenler geçici teminatları ile birlikte ihaleye katılma belgelerini 26.02.2014 saat 12:00 e kadar Belediye Hesap İşleri Müdürlüğü Sorumlu Personele vermeleri gerekmektedir.
  4. İhaleye ait geçici teminat kira için %3 450,00 TL.dir.

Gökhan KARAÇOBAN

Belediye Başkanı