Sultanlar İzmir BŞB Karşısında Moral Buldular 3-1

Türkiye Federasyonu Bayanlar Voleybol 3.ligi A Grubunda Play-0ff Mücadelesi veren Alaşehir Belediyespor bayan voleybol takımı ligde 12. Hafta karşılaşmasında kendi sahasında ağırladığı İzmir BŞB’yi 3-1 yenerek haftayı üç puanla kapattı.

Filenin Sultanları haftayı galibiyetle kapattı. Ligin ikinci yarısına Seramiksan mağlubiyetiyle başlayan Alaşehir Belediyespor Bayan voleybol takımı, moral kazanmak için çıktığı maçta kendi sahasında İzmir BŞB’yi 3-1 yenerek play-0ff iddiasını sürdürdü. Alaşehir Belediyespor Bayan voleybol takımı aldığı bu üç puanla ligde puanını 29’a yükselterek haftayı grupta üçüncü sırada kapattı. Alaşehir Belediyespor bu haftayı rakibi Edremit Belediyespor’un ligden çekilmesiyle maç yapmadan bay takım olarak geçirecek.

Öte yandan bu grupta ekibimizle birlikte Play-off hesapları yapan ekiplerden lider Anemon Hotel  ve Antalya BŞB  kendi sahalarında karşılaştıkları  grubun zayıf takımlarından Kuşadası ve Aydın Belediyespor u 3-0 sonuçlarla rahat geçerlerken, lig ikincisi Seramiksan ise deplasmanda son derece zorlandığı karşılaşmada Gelişim Kolejine altın değerinde bir puan kaptırarak sahadan 3-2 galip ayrıldı.

BAYANLAR VOLEYBOL 3.LİGİ A GRUBU 12. HAFTA PUAN DURUMU

Sıra No