Sarı Melekler Manisa’dan Eli Boş Döndüler 0-3

Aroma Bayanlar 3.ligi A Grubunda play-off mücadelesi veren Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligde 6. hafta karşılaşmasında grupta kendisi gibi play -off hesapları yapan Anemon Hotel’e deplasmanda 25-18, 25-17 ve 25-20’lik setlerle 3 -0 yenilerek ligde ilk yenilgisini aldı.

Sarı – melekler  ligde ilk yenilgisini aldı. Aroma Bayanlar 3.ligi A Grubunda Play-off’un  en güçlü adaylarından biri olan ve ligde bundan önce oynadığı dört maçı da kazanarak oldukça iddialı bir konuma gelen Alaşehir Belediyespor  Bayan voleybol takımı 6. hafta karşılaşmasında grupta kendisi gibi play-off hesapları yapan ve haftaya bundan önceki maçlarında puan kaybetmeyerek 15 puanla  lider giren Anemon Hotel’e deplasmanda 25-18, 25-17 ve 25-20’lik setlerle 3 -0 yenilerek ligde ilk yenilgisini aldı.

ÇÖMÇÖM OĞLU: ANEMON HOTEL MAÇINDA İSTEDİĞİMİZ OYUNU SERGİLEYEMEDİK

Anemon maçından sonra gazetemize kısa bir açıklama yapan Alaşehir Bayan voleybol Takımı koordinatörü Şevket Çömçömoğlu, Anemon Hotel karşısında istedikleri oyunu sergileyemediklerini söyledi. Çömçömoğlo” Hafta içinde bizim açımızdan oldukça kritik bir öneme sahip olan ve kazandığımızda grupta gizli liderlik konumuna geleceğimiz bu maça gerçekten çok iyi hazırlanmıştık. Buraya taraftarlarımızla birlikte mutlak galibiyet parolasıyla gelmiştik. Ama maalesef maçta bir türlü istediğimiz oyunu sergilemedik ve sahadan mağlup ayrıldık. Ama ligde daha oynanacak çok maç var. Bunun için bu maçı unutup önümüzdeki haftalara bakmak zorundayız. Ben sarı- meleklerin bu maçta kötü oynama haklarını kullandıklarına inanıyorum. Ayrıca bu maçın daha Alaşehir’de oynanacak rövanşı da var. Ben takımımızın bu yenilgiden gerekli dersleri çıkararak önümüzdeki haftadan başlayarak tekrar galibiyet serisine devam ederek 2.lig yolunda emin adımlarla yürüyüşüne devam edeceğine inanıyorum. Ayrıca bütün günlerini bize ayırarak Manisa’ya kadar bizi desteklemeye gelen taraftarlara da teşekkür ediyorum” dedi.