Sarı Melekler Kuşadası'nı Rahat Geçtiler 3-0

Sarı melekler Kuşadası’nı rahat geçtiler 3-0

Aroma Bayanlar 3.ligi A Grubunda play-off mücadelesi veren Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligde 5. hafta karşılaşmasında grubun zayıf takımlarından Kuşadası Gençlik i rahat bir tempoda oynadığı maçta 3-0 yendi.

Sarı – melekler galibiyet serisini sürdürüyor. Aroma Bayanlar 3.ligi A Grubunda Play-off’un  en güçlü adaylarından biri olan ve ligde bundan önce oynadığı üç maçı da kazanarak oldukça iddialı bir konuma gelen Alaşehir Belediyespor  Bayan voleybol takımı 5. hafta karşılaşmasında kendi sahasında zayıf rakibi Kuşadası Gençlik i  25-12, 25-15 ve 25- 14 setlerle 3-0 yenerek kritik Anemon Hotel deplasmanı öncesi moral kazandı.

ÇÖMÇÖM OĞLU: ANEMON MAÇINA OTOBÜS KALDIRILACAK

Kuşadası maçından sonra gazetemize kısa bir açıklama yapan Alaşehir Bayan voleybol Takımı koordinatörü Şevket Çömçömoğlu bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Anemon maçını kazanarak ligdeki iddialarını artırmak istediklerini söyledi. Çömçömoğlu”Kuşadası karşısında sarı melekler oldukça rahat tempoda oynadıkları maçı 3-0 kanarak bu hafta sonu oynayacağımız kritik Anemon maçı öncesi moral kazandılar. Takımımız haftalar ilerledikçe artan uyumla beraber çok daha iyi voleybol oynuyor bu durumda bu hafta sonu Manisa’da oynayacağımız Anemon Hotel maçı öncesi umudumuzu artırıyor. Ben takıma çok güveniyorum. Bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Anemon maçını kazanarak gruptaki iddiamızı artıracağımıza inanıyorum” dedi.

Çömçömoğlu, açıklamalarının devamında ayrıca bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları kritik Anemon Hotel maçına Otobüs kaldıracaklarını da ifade etti. Çömçömoğlu ”Bu hafta sonu Pazar günü saat 14.00 de Manisa’da gerçekten son derece kritik maça çıkacağız Anemon Hotel şuana kadar oynadığı 5 maçta rakiplerine hiç puan vermeden grubumuzda 15 puanla lider. Biz ise bir maç eksiğiyle 11 puanda üçüncü durumundayız eğer deplasmanda bu maçı kazanırsak gruptaki iddiamızı oldukça artacaktır. Bu kritik maçta seyircimizin de desteğine ihtiyaç duyacağımız için Manisa’ya maç günü saat 11.de bir otobüs kaldıracağız. Maça gitmek isteyenlerin isimlerini Belediye Hakla İlişkiler Müdürlüğüne yazdırmaları gerekir” şeklinde konuştu.