Sarı Melek’de Tek Hedef Üç Puan

Aroma Voleybol 3.Ligi A Grubunda sezona 2.lig hedefiyle başlayan ve ligde şimdiye kadar sergilediği performansla ligde 3. Sırada bulunan Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı bu hafta deplasmanda oynayacağı bereketli maçından üç puanla ayrılmayı hedefliyor.

Sarı melekler’de tek hedef üç puan. Aroma 3.Ligi A grubunda sezona 2.lig hedefiyle başlayan ve ligde şimdiye kadar sergilediği performansla ligde 3. Sırada bulunan Alaşehir Belediyespor Voleybol takımı bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı bereketli maçından üç puanla ayrılıp play-off yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

ÇÖMÇÖMOĞLU: GRUBUMUZDA PLAY-OFF YARIŞI SEZON SONUNA KADAR SÜRECEK

Denizli bereketli maçı hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Genel Koordinatörü Şevket Çömçömoğlu, hedeflerinin Bereketli deplasmanından üç puanla dönerek grupta play-off iddialarını devam ettirmek olduğunu söyledi. Çömçömoğlu,” Sezon başında hedefimizi 2.lig olarak belirlemiştik. Sarı melekler şuana kadar ligde oynadığımız yedi maçta altı galibiyet alarak üstün bir performans sergilediler. Ama ortada kazanılan henüz bir şey yok. Grubumuzda play-off yarışı diğer gruplardan daha zorlu geçiyor. Bizimle birlikte Anemon Hotel, Seramiksan ve Antalya takımları bu mücadeleyi sonuna kadar sürdürecekler gibi görünüyor. Hatta Bereketli takımı bizimle oynayacağı maçı kazanırsa bu yarışa ortak olabilir. Bu hafta iç sahada oynayacakları maça bu bakımdan çok hırslı çıkacaklar. Ama ben sarı meleklere çok güveniyorum. Hafta boyunca bu maça çok iyi hazırlandık. Bizim takım bereketliden çok daha iyi takım. Normal oyunumuzu oynarsak bu maçtan üç puanla ayrılarak 2.lig yürüyüşümüze devam edeceğimizi düşünüyorum” dedi.