Ruhsatsız İş Yerlerine Zabıta Engeli

Alaşehir’de ikaz edildiği halde ruhsat almayan işyerleri mühürlendi. Alaşehir Belediyesi zabıta ekipleri ilçe genelindeki tüm iş yerlerinde sürdürülen olağan denetimlerini aralıksız devam ettiriyor. Ekiplerce yapılan denetimlerde belgesiz olduğu tespit edilen ve yapılan uyarıya rağmen ruhsat almayan iş yeri sahiplerine ihtarname kesilerek verilen makul süre sonunda buna aldırış etmeyenler hakkında cezai işlemler uygulanıyor. Tüm uyarı ve ikazlara rağmen ticari ve mesleki sanatını kayıt dışı sürdürmekte ısrar eden iş yerleri mevzuat gereği mühürlenirken, en son Killik Mahallesinde uyarıları dikkate almayan bir işyeri kolluk kuvvetlerinin de destekleriyle Alaşehir Zabıtası tarafından mühürlendi.