Roadmix İle Asfalt Yol Çalışmaları

Fen İşleri Müdürlüğünden roadmix ile asfalt yol;

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kış aylarının tam anlamıyla etkisini göstermeden ulaşılabilecek tüm mahallelerde asfalt kaplama ve roadmix çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Fen İşlerine bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışmalarda Çağlayan mahallesi, Killik Mahallesi, Serinyayla Mahallesi ve Gümüşçay Mahallesinin bozulan yollarında, Piyadeler Mahallesi ile Toygar Mahallesinin bağlantı yolunda ve İlçemize bağlı yuvacalı mahallesi ile Kula İlçesine bağlı hayallı mahallesinin bağlantı yolunda çalışmalar son aşamaya geldi.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici "87 Mahalleli bir Alaşehir'in hangi Mahallesi olursa olsun ve bu ilçenin Halkıdır ve hiç bir vatandaşımızın bir diğerinden farkı yoktur bu sebepten her Vatandaşımıza eşit hizmet düsturu ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz"dedi.