PARKLARIMIZA YENİ NESİL OYUN GRUPLARI

“BİZ SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”

PARKLARIMIZA YENİ NESİL OYUN GRUPLARI...

Alaşehir Belediyesi olarak, çocuklarımızın aileleriyle ile birlikte açık ve temiz havada vakit geçirerek sosyalleştiği, birlik ve beraberliği öğrendikleri sosyal alanları oluşturmak temel görevlerimiz arasındadır. Bu kapsamda, çocuklarımızın daha eğlenceli vakit geçirebilmeleri için göreve geldiğimiz gün sizlere söz verdiğimiz gibi mevcut parklarımızı yenilemeye, park olmayan mahallelerimizde ise yeni nesil park alanları oluşturmaya devam ediyoruz. Bugün itibariyle parklarımıza monte edeceğimiz yeni nesil oyun gruplarımız Park Bahçeler Müdürlüğümüze ulaştı. En kısa sürede oyun gruplarının kurulumuna başlayacağız. Ailelerimiz ve çocuklarımız için hayırlı olsun.

ALAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI

ALİ UÇAK