Park ve Bahçelerin Kış Bakımı Yapıldı

Park ve Bahçelerin kış bakımı yapıldı

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe merkezindeki yeşil alanlarda kış bakımlarını yaptı. Kurtuluş mahallesinde de yeşil alan olarak ayrılan sahada peyzaj çalışmaları tamamlandı.

Alaşehir Belediyesi'nin görsel yönden ilçe ve mahallerde başlattığı hizmetler aralıksız sürüyor. Birçok yeni mahallede ve şehir merkezindeki meydanlarda ve yeşil alanlarda kış bakımı yapıldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Aralık ayında da hizmetlerini sürdürdü. Birçok yeşil alanda çalışmalar gerçekleştirildi. Müdürlüğün Aralık ayında gerçekleştirdiği hizmetlerin bazıları şöyle;

ARALIK AYINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇALIŞMALAR

"Müdürlüğümüz Aralık ayı içerisinde ağaçlarda bakım evresi dönemi olduğu için ilçedeki ağaçlarda kış bakım budama işlemlerini sürdürdü.

Kurtuluş mahallesi sarıkız taksi durağı arkasındaki alanın peyzaj düzenlemesi yapıldı. (Alanda fazla bitkilerin ve yabancı otların temizliği, Toprak tesviyesi, Ağaç dikimi, Çim ekimi, işlemleri tamamlandı)

Şehir içindeki süs havuzlarının temizliği yapıldı.

Şehir içindeki meydan ve kaldırımdaki saksılı süs bitkilerinin kış bakım gübrelemesi yapıldı

Kurum ve kuruluşlardan gelen talepler doğrultusunda Kurum ve Kuruluşlardaki ağaçların budama işlemi tamamlandı

Müdürlüğümüze Aralık ayında vatandaşlarımızdan gelen yazılı ve sözlü talepler değerlendirilip işleme konuldu.

Park ve yeşil alanların bakım ve onarım hizmetleri devam etmektedir."