MHP ALAŞEHİR’DEN GÖVDE GÖSTERİ

MHP Alaşehir İlçe Teşkilatı’ndan düzenlemiş olduğu birlik, beraberlik ve istişare toplantısı yaklaşık 3 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Papatya Garden Düğün Salonu’nda gerçekleşen istişare toplantısına MHP İl Başkanı Erkan Öztürk ve il yönetimi, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Hediye Özsoy ve il yönetimi, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Ülkü Ocakları Alaşehir İlçe Başkanı Uğur Güzel ve ilçe yönetimi,  Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve partiye gönül veren binlerce vatandaş katıldı.

“ALAŞEHİR’E VEFA BORCUM VAR”

Toplantıda hizmete geldiği günden bu yana gerçekleştirilen hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Ali Uçak,” Benim hayatımda imkansız yok. Çok çalışıp Allaha dua etmek var. Bugüne kadarda Allahım bizi mahcup etmedi. Bugünden sonrada tek duam beni ve bizleri çok sevdiğimiz Alaşehirli hemşerilerimize karşı mahcup etmemesidir. Ben yıllardır siyasetin içinde aktif yer alan biri değilim. Çoğu siyasetçi gibi yapamayacağı sözleri söyleyip, süslü laflar edemem. Benim bu koltuğa oturmamdaki sebep Alaşehir’dir.  Alaşehir’e duyduğum vefa borcudur. Davama olan sadakatimdir. Şuanda sizin sayenizde de ne kadar güçlü olduğumuzu ve ne kadar büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha fark ediyorum” dedi.

“3 HİLALLİ SANCAĞIMIZI ALAŞEHİR’DE YENİDEN DALGALANDIRACAĞIZ”

Başkan Uçak sözlerine sözlerini şöyle sonlandırdı:” Milliyetçi Hareket Partisi 5 bin şehidi olan büyük bir dava partisidir. Bu yüzden yükümüz ağırdır. Kaybetmeye tahammülümüz yoktur. Liderimiz, Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de söylediği gibi Allahtan korkar Yusuf yüzlülerden utanırız. Bu yüzden 31 Mart 2019 tarihine kadar yorulmayacağız, dinlenmeyeceğiz, uyumacağız. Başaracağız, başaracağız, başaracağız. Bizim en büyük gücümüz birlik beraberliğimiz ve inanmışlığımızdır. Sizlerin kardeşi, abisi ve bu partinin bir neferi olarak isteğim seçim günü sandıklar kapanana kadar durmadan partimiz için çalışmanız ve 3 hilalli sancağımızı Alaşehir Burçlarından indirmemek için bize destek olmanızdır. Cennet Mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’inde söylediği gibi ben sizleri “Türklük şuur ve gururuna,  İslâm ahlâk ve faziletine, kısacası hak yolu, hakikât yolu, ALLAH YOLU'na çağırıyorum. Bu birlik beraberliğiniz ve katılımlarınız sebebiyle hepinize çok teşekkür ediyorum. Sağolun Varolun Allah’a Emanet olun.”

İstişare toplantısının ardından MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Hediye Özsoy, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak ve partililer, önce İlçe Kadın Kollarını ardından MHP İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığını ziyaret etti.