Karadağ Mahallesinin Sorunlarını Yerinde İnceledi

Başkan Karaçoban Karadağ Mahallesinin Sorunlarını Yerinde İnceledi

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan KARAÇOBAN, daha önce köy olan ve Büyükşehir Yasası ile belediye sorumluluk alanına giren Karadağ mahallesinde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Gökhan KARAÇOBAN, birim müdürleri ile birlikte Karadağ mahallesinde gerçekleştirilen Ziyarette mahalle muhtarı ve vatandaşlarla görüşerek sorunlarını dinledi. Başkan Karaçoban, mahallelerin öncelikli ortak sorunlarının yol, sulama suyu ve içme suyu olduğu tespit ettiklerini, bu sorunların çözümü için muhtarlarla ortak çözüm arayışı içinde olduklarını söyledi. Hizmet için vatandaşlardan gelen bireysel talepleri de değerlendirdiklerini kaydeden Karaçoban, hedeflerinin insan odaklı hizmet olduğu bildirdi.

Karadağ mahallesinde yapılacak olan İçme ve Sulama suyu çalışması yapılacak alanı yerinde inceleyen Başkan Karaçoban, Maski ile birlikte çalışmaların kısa sürede başlayacağını belirtti.