KARAÇOBAN’DAN FUTBOL TAKIMINA MORAL YEMEĞİ

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Belediyespor yönetimine ve futbol takımına Sarıkız Sosyal Tesisleri’nde sezon öncesi moral yemeği verdi. Karaçoban, yeniden yapılandırılan futbol takımından Alaşehirlilerin beklentisinin büyük olduğunu belirterek, yeni sezonda başarılar diledi. Alaşehir Belediyespor yönetimi ve futbol takımı ile Sakız Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, yeni sezon öncesi moral yemeği verdi. Karaçoban, belediyespor’da misyon ve vizyon değişikliğine gittiklerini, sportif faaliyetlerde bulunacak takımları yeniden yapılandırdıklarını ve bununla beraber artık sportif başarıları beklediklerini söyledi. Yeni sezonda Alaşehirlilerin özellikle futbol ve voleybol takımlarından başarı beklediklerinin altını çizen Karaçoban, “Takımlarımızın bu beklentiye cevap vermesi gerekiyor. Her iki takımımızdan da başarı bekliyoruz. Hedefe ulaşmaları için yerel yönetim olarak gerekli desteği veriyor, vermeye de devam edeceğiz. Belediye olarak takımlarımıza güveniyor, Alaşehirlilerden destek bekliyoruz.”dedi. TAŞPINAR: BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ Alaşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Taşpınar da yaptığı açıklamada, kulübe maddi ve manevi desteklerinden dolayı Başkan Karaçoban’a ve ekibine teşekkür etti. Futbol ve voleybol branşlarında güçlü takımlar kurduklarını belirten Taşpınar, “Her iki takımımızla da sportif başarılar yakalayacağız. Bu hedeflere ulaşmak için teknik ve oyuncu kadromuzla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sezonun açılmasını iple çekiyoruz. Taraftarlarımızdan bu yolda destek bekliyoruz.”şeklinde konuştu.