Karaçoban, “Atatürk Parkını Halka İade Edeceğiz”

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Yeni Mahalledeki Atatürk Parkı’nın yeniden revize edilerek, mahalleliye iade edileceğini söyledi. Karaçoban, mahalle halkından gelen talep üzerine, park içinde bulunan sera ünitesinin arıtma tesislerine taşınacağını belirterek, “Nakil çalışmalarına başladık. Park alanının düzenleme çalışmalarını bu yıl içinde tamamlayarak, mahalleliye teslim etmeyi hedefliyoruz.”dedi.

Atatürk Parkı’nın yeniden düzenlenerek Belediye Sosyal Tesislerine dönüştürüleceğini dile getiren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, parkın içindeki sera bölümünün arıtma tesislerine taşınacağını söyledi. Karaçoban, “4 Bin 390 metre kare alana sahip Atatürk Parkı’nın kafeterya ve su gösteri alanları yeniden revize edilecek. Sahanın 2 bin 500 metre karelik alanında yeşil alan oluşturulacak. Vatandaşların aileleriyle birlikte gelip dinlenebileceği yeni oturma grupları oluşturulacak. Bunun yanında park içinde 1400 metre de yürüyüş yolu planlıyoruz. Bu arada sera ünitesinin nakil çalışmalarına başladık. Park alanının düzenleme çalışmalarını bu yıl içinde tamamlayarak, mahalleliye teslim etmeyi hedefliyoruz.”şeklinde konuştu.

KARAÇOBAN: HALKIMIZIN TALEBİNİ YERİNE GETİRİYORUZ

Yeni mahalle ve Alaşehirliler den gelen yoğun talep üzerine bu çalışmaları başlattıklarını belirten Karaçoban, açıklamasının devamında da şunları söyledi:

“Halkımızın taleplerine önem veriyor ve isteklerini yerine getiriyoruz. Yeniden revize edildikten sonra, parkımız sosyal tesislere dönüşecek ve birçok aktiviteye ev sahipliği yapacak. Şimdiden Alaşehirlilere ve mahallemize hayırlı uğurlu olsun.”