Karaçoban:5 kilometre 2. Kat Asfalt Çalışması Yapılacak

Alaşehir Belediyesi, 2013 yılı yatırım programlarının altyapı ve planlama çalışmalarına başladı. 2013 yılında ‘Kent Meydanı Projesi’nin startını verecek olan belediye yönetimi, bu yılın asfalt sezonunda da ana arter prestij yol güzergâhlarından 5 bin metrelik bölümünde 2. Kat sıcak asfalt atmayı hedefliyor. Bu konuda Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, meclisten mali kaynak konusunda destek aldı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, 2013 yılı asfaltlama sezonunda ana arter prestij yol ağlarında 5 bin metre 2. Kat sıcak asfalt çalışmasının yapılacağını söyledi. Şubat ayı meclis toplantısında gündem dışı söz alan Başkan Karaçoban, “2012 yılında ihale ve belediyemiz imkânlarıyla toplamda 25 bin metre yol asfaltlama çalışması gerçekleştirdik. Bu yılın asfalt sezonunda da ana artel yol güzergâhlarında 5 bin metre uzunluğunda yola 2. Kat sıcak asfalt atmayı hedefliyoruz.”dedi.

KARAÇOBAN: BU YILIN YATIRIM PROGRAMLARINI PLANLIYORUZ

Belediye’nin 2013 yılında gerçekleştireceği tüm çalışmaların altyapı ve planlama çalışmalarının sonuna geldiklerini belirten Başkan Karaçoban, “Bu çalışmaların gerçekleşmesi için mali kaynak çok önemli. Biz ilk önce mali disiplin bozulmasın diye çalışıyoruz. Yatırım planlamasını ona göre yapıyoruz. 2013 yılı asfalt sezonunda 9 milyon (Trilyon) TL’lik yatırım planlıyoruz. Söz konusu yatırım planlarımız içinde 5 bin metre uzunluğunda ana artel prestij yola 2. Kat asfaltlama ve belediyemiz imkânlarıyla yapılacak asfalt çalışmaları var. Bu çalışmalarımız çerçevesinde, çalışma yapılan bölgelerde ihtiyaçlar kapsamında altyapı çalışmalarını da götürmeyi hedefliyoruz.”şeklinde konuştu.

Karaçoban, mali destek konusunda kendisine verilen destekten dolayı da meclis üyelerine teşekkür etti.