Karacalar Mahallesi Yol Sorununa Neşter

KARACALAR MAHALLESİ YOL SORUNUNA NEŞTER;

İlçemize bağlı Karacalar Mahallesi, Kurt mevkiinde bulunan (kula ilçesi ne bağlı Yeşil yayla Mahallesi ile karacalar Mahallesi, Bağlantı yolu olarakta kullanılıyor.) Yolun açılması ve mahalle halkının arazilerine ulaşımını sağlanması amacıyla yol çalışmasına başlandı.Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici "Yeni Mahallelerimizden olan Karacalar Mahalle Halkının geniş arazilere sahip olduğunu fakat bu arazilerine ulaşımda sorunları olduğunu Belediye Başkanımız Dr.Gökhan Karaçoban İle yapmış olduğumuz ziyaret esnasında yol durum konusunda verilen bilgi üzerine bizde Alaşehir Belediyesi olarak arazi yollarına neşter vurduk, Bölge Halkının daha evvel arazilerine ulaşmak Kula İlçesine gidip ve yine Kula İlçesinin Mahalle yolundan arazilerine ulaşıyorlardı.Kurt Mevkii diye adlandırılan alandan Kula İlçesinin Yeşil yayla Mahallesi ile Karacalar Mahallemizin bağlantı yolu olarak kullanılamıyordu,Bu çalışmalarımızla Karacalar Mahallelilerimizin kendi arazilerine ulaşmada karşılaştıkları sıkıntıları kaldırdık"dedi.