İlçemizi etkisi altına aşırı yağışlar ve fırtına sebebiyle ekiplerimiz vatandaşlarımızdan tam not aldı.Ekiplerimiz Ilgın Mahallemizdeki aşırı yağışlardan dolayı taşan derede çalışmalarını kısa sürede tamamladı.Ekiplerimizin bir bölümü  Şeyhsinan Mahallemizde fırtınadan dolayı devrilen ağacı herhangi bir can ve mal kaybına neden olmadan titizlikle budama çalışmalarını yaparak bulunduğu yerden kaldırdı. Horzumkeserler Mahallemizde kapanan yollar açıldı Çakırcaali Mahallemizde büz döşemesi yapan ekiplerimiz, şarampol açma çalışmalarını sürdürüyor Ilıca Mahallemizde yol düzenleme çalışmaları devam ediyor.