HORZUMKESERLER’E YENİ İÇME SUYU HATTI

MASKİ Genel Müdürlüğü, Horzumkeserler Mahallesi Naldöken Mevkii’ne içme suyu hattı döşeyerek vatandaşların su sıkıntısını giderdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il geneline daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu temin etmek üzere yürüttüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, ilçemize bağlı Horzumkeserler Mahallesi Naldöken Mevkii’ndeki haneler için içme suyu hattı çalışması gerçekleştirdi. MASKİ ekipleri tarafından yapılan yeni hat sayesinde, vatandaşların su ihtiyacı karşılanmış oldu.

“BUGÜNE KADAR GÖRMEDİĞİMİZ HİZMETLERİ BAŞKANIMIZ SAYESİNDE GÖRDÜK”

Hozrumkeserler Mahalle Muhtarı Ali Seymen, “Mahallemize bağlı ve içme suyu şebekesi olmayan Naldöken Mevkii’ndeki yerleşim alanımıza hat döşendi. Böylece vatandaşımıza sağlıklı ve kaliteli su temin edildi. Cengiz Başkanımız sağ olsun, var olsun. Biz, mahalle olarak kendisine tam destek vereceğiz. Başkanımız bizler için çok değerli. İlçemiz ve mahallemiz bugüne kadar görmediği hizmetleri Başkanımız sayesinde gördü. Bizler, bunları unutmayız. Mahallemize yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ yetkililerine çok teşekkür ediyoruz" dedi.