Filenin Sultanlarının Rakipleri Belli Oldu

Bu sezon yaptığı transferlerle mücadele edeceği Aroma 3.ligi A Grubunda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Alaşehir Belediyespor bayan voleybol takımının  grubundaki takımlar ve maç fikstürü belli oldu. Ekibimiz sezonun  ilk maçında kendi sahasında Turgutlu Seramiksan ile karşılaşacak.

Bu sene mücadele edeceği Aroma 3.  Ligi A Grubu  maçlarına günde çift antrenmanla hazırlanan Alaşehir Belediyespor bayan voleybol takımının rakipleri ve lig fikstürü belli oldu. 4 Kasım 2012 tarihinde başlaması ön görülen ligde; Temsilcimiz sezonun ilk maçında  kendi sahasında Turgutlu Seramiksan’ı ağırlayacak. Ayrıca grupta  ilk hafta bu karşılaşmadan başka Denizli Bereketli-Kuşadası Gençlik, Gelişim Koleji-Kepez Bld, Anemon Hotel- Aydın Belediye Sporgücü, Antalya B.Ş. Bld.-Edremit Bld, Banaz Sanayi-İzmir B.Ş. Bld. karşılaşmaları oynanacak.

2.LİGE ÇIKAN TAKIMLARI FİNAL GRUBU MAÇLARI BELİRLECEK

İki devre halinde deplasmanlı lig usulüne göre oynanacak olan ligde dört grupta  ilk iki sırayı alan takımlar 8'li büyük final grubuna kalacak ve bir üst lige çıkan takım final grubunda belirlenecek. Sezonun birinci yarısı 3-4 Kasım 2012/12-13 Ocak 2013 tarihlerinde oynanacak. İkinci yarı ise 26-27 Ocak 2013/ 6-7 Nisan 2013 tarihleri arasında oynanacak. Final grubu ise 2013 yılının Nisan ayında oynanacak.

TAKIMIMIZIN HAZIRLIK MAÇLARINDA HİÇ YENİLGİSİ YOK

Öte yandan yeniden yapılandırılarak yeni sezona 2.lig parolası ile hazırlanan Alaşehir Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, çıktığı 3 hazırlık karşılaşmasını da hazandı. Denizli Bereklispor’u deplasmanda 3-0, kendi saha ve seyircisi önünde de 3-1 mağlup eden Filenin Sultanları, İzmir Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımın da 3-1 yenerek 3 de 3 yaptı. Bu sene mücadele edeceği Aroma 3.  Ligi A Grubundaki rakiplerine de göz dağı verdi.