Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz ilçemizin merkez ve kırsal mahallelerinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor ????⚒️????????

Ekiplerimiz ???? Baklacı Mahallemizde soğuk asfalt çalışmalarını tamamladı???? İstasyon Mahallemizde kanal yolu çevresinde yol düzenleme çalışmalarını???? Kurtuluş Mahallemizde kaldırım çalışmalarını???? Yeşilyurt Mahallemizde soğuk asfalt için hazırlık çalışmalarını ????Şeyhsinan Mahallemizde istinat duvarı çalışmalarını ???? Uluderbent Mahallemizde kilit parke tamirat çalışmalarını ???? Dağarlar Mahallemizde asfalt yama çalışmalarını ???? Hacıbey Mahallemizde engelli rampası, bordür ve kaldırım çalışmalarını???? Bahadır Mahallemizde asfalt yama çalışmalarını???? Yeniköy Mahallemizdeki düğün salonunu çevresinde düzenleme çalışmalarını ???? Horzumebelli Mahalemizde büz döşeme çalışmalarını???? Toygar Mahallemizde yol düzenleme çalışmalarını ???? Dağhacıyusuf Mahallemizde yol düzenleme çalışmalarını???? Barış Mahallemizde yol düzenleme çalışmalarını sürdürüyor ⚒️????????????