Fen İşleri Müdürlüğü yollara kilitli parke döşüyor

Fen İşleri Müdürlüğü yollara kilitli parke döşüyor.

Manisa Büyük Şehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı ve Alaşehir Belediye Başkanlığı arasında yapılan protokol ile üretimine devam edilen kilitli parkeler, Bu anlamda program kapsamında olan 87 Mahalleli Alaşehir'in Örnek köy Mahallesinde kilitli parke döşenmesi işlerine devam edilmektedir.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici "Manisa Büyük Şehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı ve Alaşehir Belediye Başkanlığı arasında yapılan protokol ile üretimine devam edilmektedir.Alaşehir Belediye Başkanımızın yeni Mahallelerimize ziyaretleri esnasında karşılaştığımız yol sorunlarından dolayı programa aldığımız ve bölgelerden Örnek Köy Mahallemizde kilitli parke taşı döşeme işlerine başladık"dedi.

media-20151107 (1)media-20151107 (3)media-20151107 (5)