FADİME ÇİFTÇİ’NİN YENİDEN YÜRÜYEN AYAĞI, ALAŞEHİR BELEDİYESİ OLDU

FADİME ÇİFTÇİ’NİN YENİDEN YÜRÜYEN AYAĞI, ALAŞEHİR BELEDİYESİ OLDU;

60 yıl evvel Demirci Kayaköy de Dünyaya gözlerini açtığında her sağlıklı bebekten birisiydi Fadime Çiftçi,  Gençliği ve hayalleri ile evlenip ayrıldığı baba ocağından sonra 3 çocuk dünyaya getirmişti. Fadime Çiftçi bir yandan 1 kız 2 erkek çocukla dünya meşakkati ile boğuşurken bir yandan da eşinden ayrılmışlığın yükü de  vardı. Fadime Çiftçi’nin yaşlı bedenini taşıyan ayakları 5 yıl evvel geçirdiği felç ile karabulutun, kâbusun habercisiydi ve tedavisi de olmayan felç ile %91 yatalak kalmıştı.

Alaşehir’in Kavaklıdere Mahallesinde ikamet ediyordu dar gelirli ailenin durumunu Kavaklıdere Belediye Meclis Üyesi Ömer Karaaslan’ın Alaşehir Belediye Başkanı Dr.Gökhan Karaçoban’a bildirmesi üzerine Karaçoban “Bize aktarılan Fadime Çiftçi’nin dramı son derecede duygulandırmıştır bizde bu konudaki hassasiyetimiz gereği Fadime Annemizin tamamen yatağa bağlı kalmaması için kendine tekerlekli sandalye alıp hediye ettik” dedi.

yuruyen_ayagi