Belediyespor’a Yağmur Freni 1-1

Manisa Süper Amatör Küme B Grubunda haftaya lider giren Alaşehir Belediyespor, 11.hafta karşılaşmasında deplasmanda grupta kendisi gibi play-off hesapları yapan   Durasıllı Belediyespor’la yoğun yağmur yağışı altında oynanan maçta 1-1 berabere  kalarak ligde 7 hafta sonra puan kaybetti.

Belediyespor’a yağmur freni. Manisa Süper Amatör Küme B Grubunda mücadele eden ve haftaya grubunda lider giren Alaşehir Belediyespor, yoğun yağmur yağışı altında oynanan maçta deplasmanda ligin iddialı takımlarından  Durasıllı Belediyespor’la 1-1 kalarak ligde 7 hafta sonra puan kaybetti. Belediyespor deplasmanda aldığı bu bir puanla puanını 28 yükselterek liderliğini sürdürdü.

Alaşehir Belediyespor  Pazar günü  ligde 12. hafta karşılaşmasında iç sahada ligde kalma mücadelesi veren Kulaspor’la karşılaşacak. Maç saat 14.00 de başlayacak.

Öte yandan bu grupta takımımızla birlikte  en büyük play-off adayı olarak görülen Sarıgöl Gençlerbirliği deplasmanda Sart Belediyespor’la 1-1 kalarak takımımızın puan kaybettiği haftada altın değerinde iki puan kaybetti. Sarıgöl Gençlerbirliği aldığı bir puanla ligde puanını 25’e çıkartarak  haftayı ekibimizin hemen ardından ikinci sırada kapattı. Bu grupta haftanın sürprizini  lig sonuncu Salihlispor yaptı. Salihlispor ligin güçlü ekiplerinden Emirspor’u deplasmanda 2-1 yenerek ligde kalma yolunda umutlarını artırdı.

MANİSA SÜPER AMATÖR KÜME B GRUBU  11.HAFTA TOPLU SONUÇLARI VE PUAN DURUMU

Durasıllı-Alaşehir Bld 1 -1, Sart – Sarıgöl 1-1,Gölmarmara – Ahmetli 2-2,Emir –Salihli 1-2,Kula- İstasyon G. 0-5

MANİSA SÜPER AMATÖR KÜME B GRUBU PUAN DURUMU

Sıra No