Belediyespor Rakip Tanımıyor, Salihlispor’a da Acımadı

Manisa Süper Amatör Küme B Grubunda haftalardır liderlik koltuğunda oturan Alaşehir Belediyespor,  yoğun yağış altında oynanan 15. Hafta karşılaşmasında lig sonuncusu Salihlispor’u 4-0 yendi.

Belediyespor galibiyet serisini sürdürdü. Manisa Süper Amatör Küme B Grubu lideri Alaşehir Belediyespor yoğun yağış altında oynanan ve rakipten çok ağır sahayla mücadele etmek zorunda kaldığı karşılaşmada lig sonuncu Salihlispor’u 4-0 yenerek play-off yolunda yoluna devam etti. Alaşehir Belediyespor, bu hafta sonu ligde 16. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Pazar günü saat 14.00 de ligde kendisi gibi ilk iki mücadelesi veren Sarıgöl Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Öte yandan bu grupta ligde oynanan diğer maçta ligden düşmeme mücadelesi veren Kulaspor, kendi sahasında ligde aldığı istikrarsız sonuçlarla dikkat çeken Gölmarmaraspor’u 4-2 yenerek ligde kalma açısından altın değerinde 3 puan kazanırken, Pazar günü oynanması gereken diğer maçlar açık öğretim sınavları nedeniyle dün oynandı.

MANİSA SÜPER AMATÖR KÜME B GRUBU 15.HAFTA PUAN DURUMU

Sıra No