Belediye'nin Üst ve Alt Yapı Hamlesi Sürüyor

Alaşehir Belediyesi şehrin çehresini değiştirecek projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Belediye son olarak dört bölgede yapılan alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlayarak asfaltlama çalışmasını bitirdi. Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehir ve Alaşehirliler için çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.

KARAÇOBAN: ALAŞEHİR’İ METROPOL BİR ŞEHİR YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Alaşehir belediyesinin alt ve üst yapı hamlesi tüm hızıyla sürüyor. Belediye son olarak dört bölgede daha alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlayarak asfaltlama işlemini bitirdi. Konu hakkında bir açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehir’i metropol bir şehir haline getirmek için üst ve alt yapı çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Karaçoban, “Alaşehir’de asfaltlama sezonunun sonlarına geldiğimiz bu günlerde üst ve alt yapı çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Bu bağlamda Atatürk Bulvarı ile Turan Alakent Caddesi arasındaki Fevzipaşa caddesinde 92 metre uzunluğundaki yolda, Eski Pazar yerinin alt kısmında bulunan köylü pazarına ulaşımı sağlayan arayol, Futbol sahasının önünde otopark olarak görünen 105 metre uzunluğunda otopark dolgusu yapılan yerde ve Asri mezarın altında bulunan Fazilet sokak ile Elmadağ Fırat Caddesi arasındaki 450 metre uzunluğundaki yol imara açılarak üst ve alt yapı çalışmaları tamamlanarak asfaltlandı,” şeklinde konuştu.