BELEDİYE’DEN BİR SOSYAL PROJE DAHA

Alaşehir belediyesi, bir sosyal sorumluluğu daha yerine getirmek için kolları sıvadı. Sevgi yolu boyunca belirlenen noktalara kutucuklar yerleştiren belediye yönetimi, mavi kapak toplama kampanyası ile özürlü vatandaşlara tekerlekli sandalyeler almayı hedefliyor.
Alaşehir Belediyesi, bir sosyal projeye daha imza attı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, özürlü aracı almak için Sevgi yolu boyunca muhtelif yerlere kutucuklar koyarak, ‘Mavi Kapak’ toplama kampanyası başlattı. Muhtelif noktalara 20 adet kutucuk yerleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Amacımız engelli vatandaşlarımızın tekerlekli sandalye ihtiyacının karşılanmasını sağlamaktır.”dedi. Alaşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, engellilerin tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılamak amacıyla Sevgi yolunda mavi kapak toplama kampanyası başlattı. Bu konuda güzergah üzerinde bulunan esnaflardan konuya duyarlı olmalarını isteyen Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, yol boyunca muhtelif noktalara 20 adet kutucuk konduğunu belirterek, “Amacımız engelli vatandaşlarımızın tekerlekli sandalye ihtiyacının karşılanmasını sağlamaktır.”dedi. KARAÇOBAN: KENDİMİZİ ENGELLİLERİN YERİNE KOYALIM Kısa bir sürede bir engellinin tekerlekli sandalye alabilmesi için gereken 5 bin kapağı toplamayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Karaçoban, "Yeterli kapağı toplayarak, yetkililere teslim edeceğiz. Bu konuda herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum. Biz bu işe kendimizi engelli birinin yerine koyarak, yürüyemediğimizde ne tür zorluklar çekebileceğimizi düşünerek başladık. Kendimizi engellilerin yerine koyalım ve bu sosyal projeye destek olalım. Tüm Alaşehirlileri kampanyaya destek olmaya davet ediyorum." diye konuştu.