Belediye ekiplerimiz ilçemizin farklı noktalarında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Belediye ekiplerimiz????‍♂️ ilçemizin farklı noktalarında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

????Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizin Piyadeler Mahallemizdeki park alanlarındaki bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledik.

???? Daha sonra S.S. Alaşehir Yeni Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanımız Musa Yanık ile birlikte, Küçük Sanayi Sitesinde çalışma yapacak olduğumuz alanlarda incelemelerde bulunarak esnaflarımıza hayırlı işler diledik.

???? Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ekiplerimiz sabah saatlerinde İlçemizde etkili olan şiddetli rüzgardan dolayı Alhan Mahallemizdeki okul çatısına devrilen ağaçların budama çalışmalarını tamamladı.

???? Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, 1.Sanayi Sitesinde bordür çalışmalarını,

???? Kemaliye Mahallemizde yol düzenleme çalışmalarını,

???? Menderes Mahallemizde kaldırım çalışmalarını,

???? Sarıpınar Mahallemizde büz döşeme çalışmalarını,