Belediye, Bir Sosyal Projeye Daha İmza Attı

Alaşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Salihli ilçesindeki Özel Can Hastanesi,  katkılarıyla Alaşehir Halk Eğitim Merkezi'nde sağlık semineri düzenledi. Seminere yaklaşık 100 kişi katıldı.

Alaşehir Belediyesi bir sosyal projeye daha imza attı. Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Salihli Özel Can Hastanesi’nin katkılarıyla sağlık semineri verildi. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde verilen seminere yaklaşık 100 vatandaş iştirak etti. Ayrıca; Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın eşi Zühal Karaçoban, MHP Kadın Kolları Başkanı İclal Altınay ve çok sayıda davetli katıldı.

Kulak, Burun ve Boğaz (KBB) hastalıkları uzmanı Op. Dr. Kasım Özcan ve Nöroloji Uzmanı Safiye Genç tarafından verilen seminerde, bademcik ve geniz eti, uyku apnesi, kulak çınlaması, horlama, baş ağrısı ve baş dönmesi gibi konular anlatıldı. Yoğun bir katılımın olduğu toplantının sonunda Özel Can Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Erem, amaçlarının toplumun doğru bilgilenmesini sağlamak olduğunu belirterek, bu toplantıların devam edeceğini söyledi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban da, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde organize edilen etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti. Her işin başının sağlık olduğunu dile getiren Karaçoban, seminerlerin devam edeceğini de belirtti.