Başkan Öküzcüoğlu "Alaşehir Kongresi ve Milli Mücadele" Konulu Konferansa Katıldı

Bu akşam eşim Selen Öküzcüoğlu ile birlikte Alaşehir Kongresinin 100. yılı kapsamında Belediyemiz tarafından düzenlenen "Alaşehir Kongresi ve Milli Mücadele" konulu konferansa katıldık.
Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu ve Doç. Dr. Ömer Metin'in konuşmacı olduğu, moderatörlüğünü CHP Alaşehir İlçe Yönetim Kurulu üyesi Av. Mahmut Horasan'ın yaptığı konferansa Manisa Milletvekilimiz Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Belediye Başkan Yardımcılarımız Halis Özcan ve Muammer İbişoğlu, eski Belediye Başkanlarımızdan Kadir Daş ve değerli eşi, eski Belediye Başkanlarımızdan Galip Şahyar, CHP Alaşehir İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz, İyi Parti Alaşehir İlçe Başkanı Ahmet Soygür, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan ve meclis üyelerimiz katıldı.