BAŞKAN KARAÇOBAN HER ZAMAN ENGELLİLERİN YANINDA

BAŞKAN KARAÇOBAN HER ZAMAN ENGELLİLERİN YANINDA;

Alaşehir’de engelli vatandaşlarımızın sorunlarını dile getirmek ve çözüm yolları aramak amacıyla Alaşehir Engelliler Dayanışma Derneği saat 14:00daki törenle açıldı. Törene başta Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban , Alaşehir Müftüsü Mehmet Yiğit, Dernek Başkanı İbrahim Taşgöz,  Alaşehir Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Suat Akdut, Meclis Üyeleri İclal Altınay,Bilgehan Noyan, MHP Alaşehir İlçe Başkanı Hüseyin Somuncu, Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Turan ve bir çok Alaşehir’li katıldı.

Törenin açılışında konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban; “Biz belediye olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Yeni yapılacak belediye binamızda da bu konulara son derece hassasiyetle yaklaşacağız. Belediyemiz bir çok ilçeye örnek teşkil edecek engelli otobüsünü devreye sokmuş ve bu yolda önemli bir adım atmıştır. Onların hayatın her alanından mahrum kalmamaları ve yaşam standartlarını en üst seviyeye çıkarmak için gayret göstermekteyiz. Çünkü onların sadece bedenleri engelli ruhları değil.” dedi.

engellilerin_yaninda (1)engellilerin_yaninda (2)engellilerin_yaninda (3)engellilerin_yaninda (4)