BAŞKAN ALİ UÇAK’TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla doğru ve tarafsız bir şekilde hareket ederek fikirlerini özgürce paylaşmak için mücadele veren tüm emekçi gazetecilerin zor şartlarda çalıştığını ifade eden Başkan Ali Uçak yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Değerli basın mensuplarımız, halkımızın kanaat ve beklentilerini tarafsız bir şekilde gündeme taşıyıp kamuoyu ile paylaşarak çok önemli bir görevi büyük bir özveri ile zaman mefhumu gözetmeksizin yerine getirmektedirler. Ülkemizin her köşesinde özverili çabaları ile insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak üzere görev yapan basın çalışanlarımız; vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olma konusundaki misyonunu, ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirerek, düşünce hürriyeti ile hak ve adaletin sağlanmasında etkili bir araç olmuştur. Bu inanç ve düşüncelerle; doğru, dürüst ve tarafsız olarak kamuoyunu bilgilendiren, halkın doğru haber alma hakkı için her şartta ve her tehlikeyi göze alarak mücadele eden, başta ilçemizde görev yapan basın mensuplarımız olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”