AS-AS Coştu Bir Kere 0-4

Manisa Süper Amatör Küme B grubunda mücadele eden ve son haftalarda aldığı farklı galibiyetlerle dikkat çeken Alaşehir Belediyespor 8.hafta karşılaşmasında deplasmanda Gölmarmaraspor’u Emre, Soner, Emrah ve Zeki’nin attığı gollerle 4-0 yenerek grupta liderliğini sürdürdü.

Belediyespor rakip tanımıyor. Manisa Süper Amatör Küme B Grubunda play-off mücadelesi veren Alaşehir Belediyespor 8. hafta karşılaşmasında deplasmanda Gölmarmaraspor’u 4-0 yenerek son haftalardaki başarılı çizgisini sürdürerek grupta puanını 21’e yükselterek liderliğini sürdürdü. Alaşehir Belediyespor 9. hafta karşılaşmasında önümüzdeki hafta Pazar günü saat 14.00’de ilk yarının son maçında kendi sahasında Sartspor’la karşılaşacak.

Öte yandan bu grupta takımımızla birlikte play- off mücadelesi veren takımlardan Sarıgöl Gençlerbirliği kendi sahasında Salihlispor’u 4-0 yenerek grupta puanını 18’e yükseltirken Durasıllıspor ise Ahmetlispor’u 3-0 yenerek puanını 16’ya yükselterek haftayı Alaşehir ve Sarıgöl’ün ardından grupta üçüncü sırada tamamlandı.

MANİSA SÜPER AMATÖR KÜME B GRUBU 8.HAFTA TOPLU SONUÇLARI VE PUAN DURUMU

Sarıgöl –Salihlisppor 4-0, Emir – Kula 0-0, Sart-İstasyon Gençlik 1-0, , Durasıllı – Ahmetli 3-0, Gölmarmara-Alaşehir 0-4

S.NO

TAKIMLAR