AS –AS Ahmetli’ye Acımadı 2-1

Manisa Süper Amatör Küme B Grubunda 14.haftaya en yakın rakibinin beş puan önünde lider giren Alaşehir Belediyespor, Pazar günü deplasmanda oynadığı karşılaşmada Ahmetli Belediyespor’u 2-1 yendi.

Belediyespor Play-off yolunda yoluna emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Manisa Süper Amatör Küme B grubunda sezon başından beri sergilediği istikrarlı performansla dikkat çeken ve haftaya Durasıllı’nın beş puan önünde lider giren Alaşehir Belediyespor 14. Hafta karşılaşmasında deplasmanda ligde kalma mücadelesi veren Ahmetli Belediyespor’u 2-1 yenerek bu haftayı da üç puanla kapattı. Alaşehir Belediyespor aldığı bu üç puanla grupta puanını 37’e yükselterek liglerin bitmesine dört hafta kala play-0ff yolunda çok önemli bir avantaj yakaladı. Ekibimiz ligde 15. Hafta karşılaşmasında bu Cumartesi kendi sahasında lig sonuncusu Salihlispor’u ağırlayacak. Maçın başlama saati 14.00.

Öte yandan bu grupta haftaya ikinci sırada giren Durasıllı Belediyespor hafta sonu deplasmanda oynadığı karşılaşmada Gölmarmara’ya 3-2 yenilerek play-off yolunda altın değerinde üç puan kaybetti. Haftaya grupta üçüncü sırada giren Sarıgöl Gençlerbirliği ise kendi sahasında grubun zayıf takımlarından Kulaspor’u 8-0 yenerek puanını 31’e yükselterek haftayı grupta ikinci sırada kapattı. MANİSA SÜPER AMATÖR KÜME B GRUBU 14.HAFTA TOPLU SONUÇLARI VE PUAN DURUMU Sart – Emir 2-0, Gölmarmara _ Durasıllı 3-2, Sarıgöl – Kula 8-0, Salihlispor- İstasyon Gençlik 0-6, Ahmetli – Alaşehir Bld. 1-2

Sıra No

Takımlar