Alt Yapı Çalışmalarında Su Hatları Yenilendi

İbişoğlu: Altyapı çalışmalarında su hatları yenilendi

Kasım ayı sonunda asfaltlama ve alt yapı çalışmalarını bitirmeyi hedefleyen Alaşehir Belediyesi, çalışmalar kapsamında şehrin içme suyu, tatlı su, yağmur hattı ve kaba su hatlarını da yeniledi. Beş aydır devam eden çalışmalarda İŞKUR ile yapılan protokol gereği 25 işçi istihdam edildi.

Asfaltlama çalışmalarını bitirmek için gün sayan Alaşehir Belediyesi, bu çalışmalarla birlikte şehrin içme suyu, tatlı su, yağmur hattı ve kaba su hatlarını da yeniledi. Uzun yıllardır kullanılan ve birçok mahallede kullanılamaz hale gelen içme suyu hattı yenilendi. Çalışmalar boyunca 14 bin924 metretutarında yeni içme suyu hattı döşendi.

“İÇME SUYU ANA HATTININ 15 BİN METRELİK KISMI YENİLENDİ”

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Muammer İbişoğlu, “Beş ay boyunca devam eden ve Alaşehir Belediyesi ile İŞKUR arasında yapılan protokolle 25 işçinin istihdam edildiği çalışmalarda 7 bin462 metretatlı su, 5 bin150 metreyağmur hattı ve bin630 metrede kaba su hattı da döşendi.  İçme suyu ana hattının da 15 bin metrelik kısmı yenilendi. Hem altyapı hem de asfaltlama çalışmalarımız aralıksız sürüyor.”dedi.