Alaşehir’in “MÜDÜR BABASI” Emekli Oldu

ALAŞEHİRLİLER İN MÜDÜR BABA DEDİĞİ, KAYMAKAMLIK YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ MUSTAFA TOKTAŞ, 44 YILLIK MEMURİYET HAYATINI NOKTALADI. ORTAKLAŞA OLARAK ŞELALE RESTORAN’TA TERTİP EDİLEN VEDA YEMEĞİNDE DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI.

Başarılarla dolu koskoca 44 yıl. Hiç heyecanını kaybetmeden ve mesai mefhumu gözetmeksizin kolay değil 44 yıl kamu hizmetinde bulunmak. Alaşehir Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mustafa Toktaş, ortaklaşa tertip edilen veda yemeğiyle memuriyet hayatını noktaladı. Şelale Sosyal Tesisleri’nde verilen yemeğe 110 kişi katıldı. Alaşehirlilerin ‘Müdür Baba’ dediği Toktaş’a Kaymakam Kemal İnan, Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Üzüm Sulama Birliği ve Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, teşekkür plaketi ve şilti verdi.

24 kaymakamla çalışma şerefine nail olan, ilk günkü gibi hiç heyecanını kaybetmeden ve mesai mefhumu gözetmeksizin tam 44 yıldır kamu hizmeti veren Alaşehir Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mustafa Toktaş, ortaklaşa olarak Şelale Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen veda yemeğiyle, aktif çalışma hayatını sonlandırdı. Duygusal anların yaşandığı ve 110 kişinin iştirak ettiği yemekte; duayen müdür Toktaş’a Kaymakam Kemal İnan üstün hizmet belgesi ve teşekkür plaketi, Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban şilt, Üzüm Sulama Birliği ve Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk de odalar ve muhtarlar adına teşekkür plaketi takdim etti.

İNAN: ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Canlı müzik eşliğinde yenen yemeğin ardından ilk olarak konuşan Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan, kısa bir sürede olsa kendisinin de Toktaş ile çalışma imkanı bulduğunu belirterek, “Bu kısa sürede Alaşehirlilere özveri ile hizmet ettiğine şahit olduk. Kendiyle “ÖZ” ve “UZ” çalıştık. İlk günkü gibi heyecanla çalışmasına hayran kaldım. Devletimize ve milletimize özveri ve mesai mefhumu gözetmeksizin hizmetlerin dolayı teşekkür ediyoruz. Biz hakkımızı helal ettik, kendisinden de helallik talep ediyoruz. Bundan sonraki hayatında ailesiyle birlikte mutlu, huzurlu ve uzun bir ömür diliyorum.”dedi.

Kaymakam İnan, konuşmasının ardından Toktaş’a üstün hizmet belgesi ve teşekkür plaketi takdim ederek sivil hayatta da başarılar diledi.

KARAÇOBAN: BİZE “ABİLİK” YAPTI

Kaymakam İnan’dan sonra söz alan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Bu organizasyona “Veda” deniliyor, ama biz duayen müdür, abimiz Toktaş ile ayrılmaya niyetimiz yok. Kendisini her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Kolay değil 44 yıl aralıksız kamu hizmetinde bulunmak. Ne mutlu ona ki; dost ve sevenleriyle bir arada olmak. Sevmek ve sevilmek. Kendisine ilçemize verdiği özverili hizmetler için teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında da sağlık ve mutluluklar diliyoruz.”diye konuştu.

Karaçoban da günün anısına Toktaş’a şilt verdi.

TÜRK: BİZLERE ÇOK YARDIMCI OLDU

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği ve Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk de, Toktaş’ın oda ve köy muhtarlarına elinden gelen yardımı yaptığını belirterek, “Bizlere hem ağabeylik yaptı, hem de yol gösterdi. Sevecen tavırları ve özverili çalışmalarıyla bizlere örnek oldu. Ondan çok şeyler öğrendik. Kendisini bundan sonra da hep yanımızda görmek istiyoruz. Bundan sonraki hayatında kendisine mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyor, hizmetlerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz.”şeklinde konuştu.

Türk de odalar ve muhtarlara yardım ve desteklerinden dolayı Toktaş’a iki ayrı teşekkür plaketi takdim etti.

TOKTAŞ: HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yapılan jest ve konuşmalardan duygulandığı gözlemlenen duayen müdür ve Alaşehirlilerin ‘Müdür Babası’ Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Toktaş da 44 yıllık memuriyet hayatının 18 yılını Alaşehir’de yaptığını ve Alaşehir’in kendisinde ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Toktaş yaptığı teşekkür konuşmasında; “24 Kaymakamla çalışma şerefine nail oldum. Bunlardan 18’i ile hala irtibatım devam ediyor. Severek 44 yıl hizmet ettim. Hiç heyecanımı kaybetmedim. Ne mutlu bana ki, gönül dostlarıyla beraberim. Beni onurlandırdınız. Bu günü hiç unutmayacağım. Tüm Alaşehirlilere teşekkür ediyorum. Bu süreçte bilmeyerek birilerini üzdüysem özür diliyorum. Tüm Alaşehirlilere hakkımı helal ediyor, onların da haklarını helal etmelerini rica ediyorum.”şeklinde konuştu.

Toktaş, 3 saat süren ‘Veda yemeğinde’ masaları tek tek dolaşarak misafirleriyle ilgilendi. Yemek öncesinde misafirlerini kapıda karşılayan Toktaş, gecenin sonunda da konuklarına ayrı ayrı teşekkür ederek, kapıdan uğurladı.