ALAŞEHİR ZABITASINDAN İNTERNET KAFELERDE DENETİM

Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipler polis ekipleri ile birlikte ilçe merkezinde bulunan internet kafeleri denetledi.

Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipler polis ekipleri ile birlikte ilçe merkezinde bulunan internet kafeleri denetleyerek, kurallara uyulup uyulmadığını yerinde tespit etti. Denetlemenin ardından açıklama yapan Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Erol Kacar belirli aralıklarla internet kafeleri denetlediklerini belirterek,” Alaşehir’de bulunan kafelerin denetimlerini rutin olarak yapıyoruz. Burada dikkat ettiğimiz hususların başında kabahatler kanunda da belirtilen kurallara uyup uyulmamasına dikkat ediyoruz. Kurallara uyan duyarlı esnaflarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.