ALAŞEHİR’DE SOĞUKLAR HİZMETE ENGEL DEĞİL

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı ve Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kış mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçe merkezi ve kırsal mahallelerin farklı noktalarında budama çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamında Sarıgöl Caddesi üzerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, personele kolaylıklar diledi.

ŞEHRİN TÜM NOKTALARINDA DEVAM EDİYOR

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yeşil alanlarda ve parklarda ağaç bakım, budama, çim biçme, yabani ot temizliği, park bakım ve revize çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, halkın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getirmek için çalışmalarını ortaklaşa sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı ve Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kış mevsiminin gelmesiyle birlikte şehrin birçok noktasında ağaç budama çalışması başlattı.

İHTİYAÇLAR SAHİPLERİNE DAĞITILACAK

Çalışmalar kapsamında Sarıgöl Caddesi üzerinde devam eden budama faaliyetlerini yerinde inceleyerek, personele kolaylıklar dileyen Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak,” Havaların soğuk olması bizim birlikteliğimize ve hizmetlerimize engel değil. Birçok park ve bahçenin yanı sıra şehir merkezi ve kırsal mahallelerdeki cadde ve sokaklardaki alanların yanı sıra yol kenarlarında, park ve bahçelerde kuruyan, tehlike arz eden, dalları kırılan ağaçların budama ve bakımları da titizlikle sürdürülüyor. Budama sonrası toplanan ağaç dalları şantiyede kesilerek ihtiyaç sahibi ailelerimize odun olarak dağıtılacak” diye konuştu.