Ücretsiz Matematik ve Geometri Kursu

Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği ve eğitimci matematik öğretmeni İbrahim Tunç tarafından10, 11ve 12. sınıf öğrencilerine verilecek olan Matematik ve Geometri kursları 2 Şubat Cumartesi günü başladı. Kursa 60 öğrencinin katıldığı belirtildi.

Alaşehir Belediyesinden Matematik ve Geometri kursu. Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği ve eğitimci matematik öğretmeni İbrahim Tunç tarafından verilecek matematik ve geometri kursları 2 Şubat Cumartesi günü başladı. Kursların 10,11ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik ve 10 hafta süreceği açıklandı.

DERSLER CUMARTESİ GÜNÜ VERİLİYOR

Konu ile ilgili olarak Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kursun 10,11 ve 12 sınıf öğrencilerine yönelik olduğu ve 10 hafta boyunca devam edeceği açıklandı. Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamanın son bölümünde derslerin her hafta Cumartesi günü saat 17.00 ile 19.00 arasında belediyenin ana binasında verildiği ve devam zorunluluğunun olmadığı açıklandı.

AYNI GÜN EDEBİYAT KURSU DA VAR

Ayrıca Cumartesi günleri 19.30-21.30 saatleri arasında edebiyat kursunun da başladığı ve 10 hafta süreceği belirtildi. Kursun 10, 11 ve 12. Sınıf öğrencileri için tertip edildiği açıklandı. Kurslara katılan tüm öğrencilere başarı dileklerini ileten Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, ÖSS sınavlarına hazırlık kurslarının devam edeceğini söyledi.