VİDEO GALERİ
Alaşehir Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesi Kardeş Şehir Oldular.

Alaşehir Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesi kardeş şehir oldular. Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay tarafından imzalanan protokol sonrası Alaşehir ve Karşıyaka Belediyeleri kardeş şehir ilan edildi. Protokole Belediye Başkanlarımızın eşleri Öznur Tugay, Selen Öküzcüoğlu, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Özlem Ceylan, Belediye Başkan Yardımcımız Halis Özcan, Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Murat Aydın, Meclis Üyelerimiz Remzi Şirinoğlu, M. Hanifi Aydın, Mehmet Atıf Erdem, Emir Engin, Metin Yaşar ve Erdil Dağdelen de katıldı. Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu; “Bugün Alaşehir olarak Karşıyaka Belediyesini kardeş şehir edindik. Bu kardeşliğin sağlanması için çaba gösteren, kültürüyle, yaşam tarzıyla, sosyal demokrat yapısıyla, Türkiye’nin örnek Belediye Başkanlarından biri olan Karşıyaka Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay’a şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah Karşıyaka ile sosyal ve kültürel birlikteliğimizi geliştireceğiz. Alaşehirliler olarak Karşıyaka’da sadece gezmek ve dolaşmak değil, kültür alışverişi de yapmak istiyoruz. Karşıyaka Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay’ın bu konuda bizlere sürekli destek vereceğini belirtmesi bizim için hem mutluluk hem de gurur vericidir. Bu kardeşliğin Alaşehir’in tanıtımına da büyük katkısı olacağına inanıyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay; “Öncelikle tüm Alaşehirlilere, Karşıyakalıların ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in selamlarını getirdik. Alaşehir gibi güzel bir yerde güzel dostların arasında bir gün geçmek için geldik. Düşüncelerimiz ve birçok ortak noktamız bulunan Sayın Ahmet Öküzcüoğlu ile aramızda bir dostluk gelişti. Biz de aramızdaki bu şahsi dostluğu bir dostluk köprüsü olarak kullanacağız ve Belediyelerimiz arasında ortak çalışmalar yapacağız. İzmir’de, Karşıyaka’da yaşayan birçok Alaşehirli var, onlar da bu birlikteliği duydukları zaman çok mutlu olacaklardır.”