ALAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. GÖKHAN KARAÇOBAN CUMARTESİYİ KENDİSİNE MESAİ EDİNDİ;

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Belediye Meclis Üyesi Hasan Alıcı, Fen İşleri Müdürü Emin Dikici, Muhtarlardan Sorumlu Müdür Ziya Demirel  Delemenler Mahallesi ve Belenyaka Mahalleleri Muhtarlarının eşlik ettiği mesaide Faaliyetleri ve yapılması planlanan yatırımları yerinde inceledi. Delemenler Mahallesi Dere Mevkiinde yapılması düşünülen çok Amaçlı Düğün salonu yeri incelemesinin ardından Fen İşleri Müdürlüğü Bayındırlık işçilerince yapılan yol iyileştirme, düzenleme ve kilitli parke taşı kaplamalarını da inceledi. Delemenler deki inceleme çalışmaları yanı sıra cenaze taziye ziyaretinde de bulundu ve taziye ziyaretinin ardından Belenyaka Mahallesine geçip oradaki yapılan çalışmalarıda yerinde inceleyen Karaçoban ve heyetine Muhtarlar ve Mahalle sakinlerinden teşekkür ve övgüler aldı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “87 Mahalle, 100 bini aşkın nüfuslu bir İlçe, Büyüyen ve gelişen ekonomide önem arz eden yerleşimin yani İnsan odaklı yaşamın her alanında çeşitli hizmetlerde olmalı. Bizde Alaşehir Belediyesi olarak öncelik sıralaması ile yeni mahallelerimizi de göz ardı etmeden eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

yerinde_inceleme (1)yerinde_inceleme (2)yerinde_inceleme (3)yerinde_inceleme (4)